Til foreninger

DanskHåndbold ønsker at understøtte håndboldforeningers drift og udvikling. Det gør vi gennem information, inspiration og værktøjer her på siden. Vi tilbyder også support og sparring fra vores foreningskonsulenter. Det kan være i enkeltsager eller til længere udviklingsforløb. Det er gratis for medlemsforeninger og kan tilpasses efter jeres behov og tid.

  På denne side findes forskellige materialer og værktøjer til foreningens drift. Hvis I har brg for support i enkeltsager eller til længere udviklingsforløb, så kontakt en af vores foreningskonsulenter.

  Foreningsudvikling

  Din forening kan bl.a. få rådgivning, faglig sparring og hjælp fra vores foreningskonsulenter. Det kan være lige fra en uformel telefonsamtale til et foreningsbesøg eller et længere foreningsudviklingsforløb. Det koster ikke andet end tiden det tager. 

  Vores foreningskonsulenter hjælper jer godt på vej og vejleder undervejs, så I kommer godt i mål med jeres indsatsområder og tiltag. Udviklingsområder kan eksempelvis være: 

  • Formål og værdier i foreningen
  • Årsplaner og overblik over opgaver i foreningen 
  • Rekruttering af medlemmer, trænere og frivillige 
  • Det gode klubmiljø for børn, unge og/eller voksne
  • Foreningsworkshop, hvor vi lærer dig at gøre brug af principperne fra Rigtig, sjov håndbold i din forening.

   

  Rekruttering af trænere

  Her kan du finde inspiration, videoer og skabeloner til, hvordan I kan rekruttere, fastholde og dygtiggøre trænere i jeres forening. 

  Et holdfællesskab er en sammenlægning af hold fra to forskellige klubber. Det kan fx være to U15-hold i to naboklubber, hvor begge hold ikke har nok spillere til at stille med et hold i turneringen. Her er der således mulighed for at ansøge om et holdfællesskab på tværs af klubberne, og efter godkendelse af holdfællesskabet, kan der tilmeldes et fælles hold i turneringen. 

  Indgås et holdfællesskab på årgange fra U19 og nedefter tilknyttes en lokal konsulent processen.

  Håndboldens Dag 365 - Skab en fed event for hele foreningen og få flere spillere, frivillige og trænere.

  DanskHåndbold ønsker at flest mulilge håndboldspillere forsætter i en håndboldforening efter deres efterskoleophold. Her kan foreningen og efterskoler dykke ned i hvordan de skaber gode rammer for spillerne under og efter et efterskoleophold.

  Årets håndboldforening og Håndboldens hverdagshelt hylder de uundværlige foreningsfolk.

  Find puljer og fonde, som håndboldforeninger kan søge midler fra til aktiviteter og projekter

  Kontakt en Foreningskonsulent

  Få support, sparing og vejledning af DanskHåndbolds foreningskonsulenter.