Kursus-
betingelser

Tilmelding

Tilmelding til kurser foretages på DanskHåndbolds hjemmeside. Din tilmelding er først endelig, når betaling er gennemført. Efter din tilmelding modtager du en bekræftelse via mail.

Vi beder dig tjekke, at alle oplysninger er korrekte og kontakte DanskHåndbold, hvis du konstaterer fejl.

Kommunikation vedrørende praktiske oplysninger sendes til den mailadresse, der er registreret i forbindelse med tilmelding.

 

Afbud

Afbud kan meddeles ved at sende en mail til uddannelse@danskhaandbold.dk med ordrenr. (fremgår af mailbekræftelsen) og deltagernavn. Kursusgebyret vil blive refunderet - dog fratrukket et gebyr på op til kr. 500,- til administration.

Der kan være særlige regler for afbud til nogle kurser. Disse kan altid findes i din kvittering til kurset.

Deltagergebyret refunderes fuldt ud ved aflysning af arrangementet.

 

Personoplysninger

I forbindelse med tilmelding registrerer vi navn, postadresse, telefonnummer og mailadresse til brug for administration af deltagelsen.

Alle deltagere oprettes samtidig med en brugerprofil hos DanskHåndbold, hvor det er muligt efterfølgende at logge ind og ændre i sine oplysninger. Du kan finde din login oplysninger i bekræftelsesmailen fra DanskHåndbold.

Vi opfordrer dig til at læse DanskHåndbolds persondatapolitik, som nærmere beskriver, hvordan DanskHåndbold behandler personoplysninger, og dine rettigheder overfor DanskHåndbold.