Partnere

Kontaktoplysninger

Key account manager

Helle Rosenkvist

Key account manager

Peter Fjeldgren Beyer

Adm. Direktør

Henrik M. Jacobsen

Kæmpe eksponering

 • 2.75 mio. danskere interesserer sig for håndbold
 • 47 pct. af den danske befolkning følger med i håndbold i medierne og/eller live
 • 67 pct. af alle mænd og 54 pct. af alle kvinder interesserer sig for håndbold
 • Under VM 2021 blev content på Håndboldherrernes SoMe-kanaler set mere end 30.000.000 gange.

  Som partner hos DanskHåndbold kan du gøre fuldt brug af håndboldforbundets stærke brand med tilknyttede positive værdier, som din virksomhed kan læne sig op ad og positionere sig ud fra.

  I DanskHåndbold vil vi gerne indgå partnerskab, hvor vi sammen udarbejder den ideelle måde, din virksomhed kan gøre brug af DanskHåndbolds produkter.

  Her tilbyder vi en bred vifte af produkter, der alle giver omkostningseffektive muligheder til din virksomhed.

  Her ses en lang række af DanskHåndbolds produkter indenfor ovenstående tre områder samt muligheder for både online og offline medieannoncering.

  Hospitality

  VIP lounge
  Partnerture til EM og VM
  Brancheture til EM og VM
  Håndboldens dag

  Eksponering

  Eksponering
  Business to business
  HR og events

  Håndboldsporten kan give Danmarks mest effektive eksponering over for 2.6 millioner håndboldglade danskere.

  Som Partner hos DanskHåndbold bliver du en del af et hold, hvor både eksponering og resultater er i verdensklasse. Både hos damer og herrer taler landsholdenes sejrs-CV for sig selv, ligesom seertal, analyser, tal og fakta blot underbygger håndbold som et fantastisk brand.

   

  Nyeste seertal

  Under herrernes VM i januar 2021 var der i følge Gallup et gennemsnit på over 1,7 millioner tv-seere til Danmarks kampe. Semifinalen mod Spanien blev fulgt af mere end 2.358.000 seere, og ved finalen mod Sverige den 31. januar sad hele 2,6 millioner danskere klistret til tv-skærmene.


  Tal og fakta fra SponsorPeople 2021

  • 2.75 mio. danskere interesserer sig for håndbold
  • 47 pct. af den danske befolkning følger med i håndbold i medierne og/eller live
  • 67 pct. af alle mænd og 54 pct. af alle kvinder interesserer sig for håndbold
  • fordelingen af interesserede i Øst- og Vestdanmark fordeler sig på samme måde som hos fodbold
  • Under VM 21 blev content på Håndboldherrernes SoMe-kanaler set mere end 30.000.000 gange.  Unik eksponering

  2,75 millioner eller 47 % af den danske befolkning interesserer sig for håndbold – det vil sige, at de følger med i håndbold, ser eller læser om håndbold i medierne eller går til håndboldkampe.

  En sådan interesse for håndbolden og dermed stor mulighed for en virksomheds eksponering er unik og findes ikke i andre sportsgrene – og interessen er støt stigende.

  Dansk Håndbold Forbund arbejder meget målrettet med sine partnere. Vi ved, hvilke værdier der knytter sig til netop håndboldsporten. Herved kan vi sikre et godt match mellem dig som partner og håndbolden, så der fra start kan bygges relevans og image for din virksomhed.

  Håndbolden er Danmarks bredeste sportsgren, og begge vores landshold er for en stor del af den danske befolkning synonymt med glæde og oplevelser.

   

  Håndboldens rettigheder

  TV2 har rettighederne til at vise landsholdshåndbold frem til 2025.

  Udsendelser på TV2 ses af langt flere end på de øvrige kanaler. Derfor er håndbolden sikret en meget bred dækning og høje seertal i årene fremover.

  TV2 har en naturlig interesse i at bidrage til en øget interesse for håndboldsporten efter købet af tv-rettighederne. Derfor har TV2 sat alt ind på at sikre seere til håndbold. Håndbold er derfor det eneste reelle store sportssponsorat i Danmark

  Hvad får din virksomhed ud af at være DanskHåndbold-Partner?

  Uanset jeres mål og forventninger, så giver et DanskHåndbold-Partnerskab positive resultater på måltavlen.

  Et sponsorat af det danske herre- eller damelandshold i håndbold giver dokumenteret sympati hos Danmarks befolkning, og muligheden for synlighed i massemedierne er enorm.

  90 pct. af danskerne opfatter håndbold som Danmarks nationalsport, ligesom 46 pct. af danske håndboldelskere over 12 år har sympati for de virksomheder, der via sponsorater støtter håndboldsporten. (kilde: OMD Danmark Snapshorts)

  At være en del af DanskHåndbold som partner giver en række muligheder. En Partneraftale kan nemlig have effekt på flere niveauer, men skal åbnes op og bredes ud, så aftalens reelle værdi kommer til syne.

  Konceptet omkring DanskHåndbold-Partnere giver dig og din virksomhed mulighed for:

  • at sikre omkostningseffektiv eksponering til etablering af kendskab til din virksomhed
  • at din virksomhed knyttes til håndbold, så der skabes et brand på de værdier fra sporten, der kan overføres direkte til din virksomhed
  • at åbne op for en lang række muligheder for aktivering og brug i forbindelse med medarbejderpleje samt som spændende omdrejningspunkt i forhold til samarbejdspartnere og kunder.

   

  Mange virksomheder vælger at bruge store ressourcer på traditionel annoncering. Her benyttes nogle få medier som kanal til at få virksomhedens budskab ud.

  Ved sponsorering gøres et objekt til både media og budskab, og derfor er valg af sponsorobjekt afgørende for budskabsforståelsen, imageparametre og mærkeopfattelse.

  At være DHF-Partner giver dig og din virksomhed mulighed for at læne jer op ad DanskHåndbolds image og værdier samt drage nytte af den store danske håndboldsucces.

  Hos DanskHåndbold sørger vi for, at I som virksomhed bliver en del af holdet bag holdet.

  Som Partner vil du blive en del af DanskHåndbold-holdet, og få mulighed for at deltage i spændende aktiviteter og arrangementer samt blive en del af et Partner-univers, der blandt andet omfatter en individuel Partneraftale.

  Du har selvfølgelig mulighed for til- eller fravalg i forhold til de produkter fra DanskHåndbold, som din virksomhed finder det relevant at udnytte i en Partneraftale.

  Vi sammensætter en individuel løsning ud fra de produkter hos DanskHåndbold, der vil matche din virksomheds markedsføring- og sponsorstrategi.

  Vi glæder os til at få dig og din virksomhed med på holdet.