Håndbold-tilbud
17.05.2024

Sparekassen Kronjylland bliver navnesponsor på Beach Handball Touren 2024

I mere end seks år har Sparekassen Kronjylland været hovedsponsor for Håndboldkvinderne, og nu udvider sparekassen så samarbejdet yderligere med DanskHåndbold.
Af Camilla Bøilerehauge

Landsholdsspillerne Camilla Degn (rød) og Line Berggren Larsen (sort) i aktion på Beach Handball Touren sidste år. Foto: Casper Horsnæs Larsen

Hvert år, når den indendørs håndboldsæson går på hæld i det sene forår, rykker tusindvis af håndboldspillere ud af hallerne og ned på landets mange strande og sandbaner.

DanskHåndbold oplever i disse år en stigende interesse for håndbold i sandet, hvor der i 2023 var over 2400 holdtilmeldinger til strandhåndboldstævner på tværs af landet. Det svarer til en stigning på hele 100 holdtilmeldinger i forhold til 2022.

Og i år får Beach Handball Touren, der er det officielle Danmarksmesterskab i strandhåndbold, så også værdifuld støtte fra en velkendt samarbejdspartner, Sparekassen Kronjylland.

- Beach Handball Touren har udviklet sig til en landsdækkende begivenhed, hvor elitesport og sommerfest går op i en højere enhed. Udviklingen de seneste år har været imponerende, og vi tror på, at potentialet er endnu større. Det er ganske enkelt sjovt at være både deltager og tilskuer til strandhåndbold, og det glæder vi os rigtigt meget til at blive en aktiv del af, fortæller Sparekassen Kronjyllands adm. direktør, Klaus Skjødt.

DanskHåndbolds adm. direktør, Henrik M. Jacobsen, er også begejstret for at få sparekassen med på strandhåndboldholdet:

- Sparekassen Kronjylland har længe været en værdsat partner, der er med til at gøre en forskel for spillere, frivillige og fans i håndbolden. At sparekassen nu udvider sin støtte til idrætten med et sponsorat til en spændende sandsport i udvikling, er vi enormt glade for, lyder det fra Henrik M. Jacobsen.

Danmarksmesterskab i sparekassens hjemby
Beach Handball Touren, der starter på Amager på søndag den 19. maj, består af seks kvalifikationsstævner rundt omkring i landet. Her dyster Danmarks bedste strandhåndboldspillere på både kvinde- og herresiden om at komme med til DM-finalestævnet i Sparekassen Kronjyllands hjemby, Randers, den 29. juni.

Her kan tilskuere fra nær og fjern nyde gratis adgang til en sommerdag i Tronholmparken fyldt med spektakulære aktioner i sandet og god stemning på tribunerne.

Lær mere om beach handball her, eller følg Beach Handball Touren og de danske strandhåndboldlandshold på Instagram her og Facebook her.