Håndbold-tilbud
23.02.2024

Her er tourplanen for DM i beach handball 2024

Danmarks bedste strandhåndboldspillere får rig mulighed for at komme rundt i landet til syv stævner i løbet af maj og juni.
Af Camilla Bøilerehauge

Foto: Casper Horsnæs Larsen

Håndboldens forårsbebuder er lige rundt om hjørnet, så spillere i hele Danmark kan godt begynde at finde solcremen frem. DanskHåndbold er endnu engang klar til at afsløre rammerne for det officielle Danmarksmesterskab i strandhåndbold; Beach Handball Touren 2024.

Med seks kvalifikationsstævner og et finalestævne er der gode muligheder for både at spille og se flot strandhåndbold i hele sommerlandet. Tourplanen byder også på en debutantdestination i Holstebro.

- Vi glæder os over at få Beach Handball Touren til Vestjylland og ser frem til at vise, at det vestjyske også er klar til at være en del af promoveringen af denne fantastiske sport, fortæller Melanie Fuglsbjerg, der er bestyrelsesmedlem i årets nye værtsforening, NSK Håndbold i Holstebro.

Udover det officielle DM i beach handball for seniorspillere, afholder DanskHåndbold også et ungdomsfinalestævne, som fremgår af planen nedenfor.

Her er planen for Beach Handball Touren 2024
Søndag den 19. maj: Amager Strandpark

Søndag den 26. maj: Glesborg

Lørdag den 1. juni: Vallensbæk

Søndag den 2. juni: Dalum

Søndag den 9. juni: Holstebro

Søndag den 16. juni: Billund

Finalestævner:
Lørdag den 15. juni: Kerteminde (ungdom)

Lørdag den 29. juni: Randers (senior)

 

Tilmelding til stævnerne åbner mandag den 4. marts, så det er med at få samlet sommerens strandhold og sidde klar snart. Følg med i alle DanskHåndbolds beach handball-aktiviteter på Instagram her og Facebook her.