Foreningsmøde nye spilformer

Møde om Nye Spilformer d. 25. januar 2024

 

Vi står overfor afrundingen af projekt Nye Spilformer, som vi siden 2019 har forsøgt implementeret. 

Idrættens Analyseinstitut har brugt et år på at undersøge alt, hvad der vedrører Nye Spilformer (fx kortbane, boldstørrelser, ulige årgange osv.), og nu vil vi i DanskHåndbold gerne invitere jer foreninger til en god snak omkring emnet. 

Mødet finder sted ude i hver af de fire regioner, hvor DanskHåndbolds foreningskonsulenter vil være vært for en god debat med dig og andre håndboldentusiaster fra din forening. 

Mødet afvikles torsdag den 25. januar kl. 19-21 (der er tjek-in fra kl. 18.30)

 

Tilmeld dig her:


OBS: Hvis du ikke har mulighed for fysisk fremmøde, kan du også deltage online. 

Tilmeldingsfrist er mandag den 22. januar kl. 10.00. 

Vi glæder os til at høre dig og din forening til, hvordan det går med Nye Spilformer inde på håndboldbanen. Det ved du nemlig meget mere om end os.


Hvis du vil dykke ned i undersøgelsen af Nye Spilformer og dens resultater, kan du klikke her >>

 

Her kan du gense en præsentation af undersøgelsens resultater fra Chefanalytiker Maja Pilgaard fra Idrættens Analyseinstitut. Præsentationen er fra et internt møde i DanskHåndbold fra d. 26. oktober 2023, hvor DanskHåndbold's politikere og administrative medarbejdere var inviteret. 

Program for mødet

Har du spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål til den afsluttende rapport og/eller den videre proces med nye spilformer, er du velkommen til at skrive til fagansvarlig for børnehåndbold, Katrine Thoe Nielsen på ktn@danskhaandbold.dk