Håndbold-tilbud
04.03.2024

Tilmelding til årets sommeraktivitet er åben

Der er beach handball-aktiviteter for alle aldre og niveauer, når DanskHåndbold mandag åbner for tilmeldingen til over 250 stævner i løbet af foråret og sommeren.
Af Camilla Bøilerehauge

DanskHåndbold oplever i disse år en stigende interesse for håndbold i sandet. I 2023 var der over 2400 holdtilmeldinger til strandhåndboldstævner på tværs af landet, hvilket svarer til en stigning på hele 100 holdtilmeldinger i forhold til 2022.

Den øgede popularitet er med til at skabe et stort og varieret udbud af stævner. Således kan DanskHåndbold i dag både åbne for tilmeldinger til eliteturneringen, Beach Handball Touren, samt over 250 andre stævner for alle håndboldspillere helt fra U7 til senior-niveau.

Tilmeld dig her
Beach Handball Touren er det officielle Danmarksmesterskab i strandhåndbold og består af seks kvalifikationsstævner, der kulminerer i finalestævnet den 29. juni. Læs mere og tilmeld dit hold nederst på siden her.

Du kan også få det fulde overblik over de mange andre beach handball-stævner for alle aldre og niveauer i landets fire håndboldregioner nedenfor. Flere stævner vil blive tilføjet løbende.

  • DanskHåndbold Nord her
  • DanskHåndbold Midt her
  • DanskHåndbold Syd (link kommer snart)
  • DanskHåndbodl Øst her

Hold foreningen i gang med et beach handball-stævne
Vil din håndboldklub forlænge sæsonen hen over foråret eller sommeren? Så er et stævne i sandet den oplagte mulighed.

Det er stadig muligt for foreninger at oprette stævner, så tøv ikke med at kontakte den lokale beach handball-ansvarlige i din region (DanskHåndbold Nord, Midt, Syd eller Øst), hvis I har brug for sparring.

Følg alle DanskHåndbolds beach handball-aktiviteter på Instagram her og Facebook her.