Organisationsnyt
24.08.2023

Talentansvarlig til regional- og national talenttræning i DanskHåndbold Nord

Vil du træne nogle af de dygtigste, unge håndboldspillere i Danmark? Og vil du være med at sætte fokus på udvikling og samarbejde mellem klubber og forbund? Så læs med her.

DanskHåndbold Talent søger en ny talentansvarlig til talenttræningen for piger, med primært fokus i DanskHåndbold Nord.  

Spillerens første møde med talentsystemet
Arbejdet som talentansvarlig handler selvfølgelig i høj grad om at stå i spidsen for haltræning, men det er også essentielt, at man som træner synes, det er spændende at udvikle spillerne og indgå i tæt dialog med klubberne.

Som spiller vil talenttræningen være første bekendtskab med DanskHåndbolds talentsystem, og det er vigtigt, at spilleren oplever det første møde som motiverende, spændende, sjovt og ikke mindst trygt. Den talentansvarliges rolle er derfor enormt vigtig, og der stilles høje krav til kompetencer både på og udenfor banen. 

Træning af høj kvalitet og dialogskaber
Med DanskHåndbolds nye talentstruktur vil du være deltagende på både regionale og nationale samlinger. Det skaber synergi og sikrer stor kvalitet af de træninger, spillerne møder. I DanskHåndbold Talent mener vi, at fællesskabet skal sikre en succesfuld talentudvikling – og det skal du være med til at sikre. Derfor forventes det, at du mellem samlingerne har dialog med klubberne i regionen og er nysgerrig på deres input.

Der afholdes i alt 7 regionale træninger (som hver vil være på 2x1,5 time på en hverdagsaften), og to nationale samlinger (torsdag til søndag) om året samt en national træningslejr (onsdag-søndag).

På de regionale og nationale træninger vil du have et fagligt ansvar for at planlægge og eksekvere træninger af høj kvalitet og som følger tankerne i DanskHåndbolds talentstrategi i samarbejde med de andre talentansvarlige og talenttrænere.  

Hvem er du?
Ved udpegningen af den nye talentansvarlige lægger vi vægt på, at du som minimum er påbegyndt DanskHåndbolds divisionstræneruddannelse eller tilsvarende. Derudover skal du være interesseret i talentudvikling i teori og praksis og evne at arbejde med og udvikle unge håndboldspillere både teknisk, taktisk, fysisk og mentalt. Det er ikke et krav, men det betragtes som en klar fordel, hvis du har trænererfaring på højeste seniorniveau.

De talentansvarlige indgår i resten af teamet omkring talenttræningen, der består af DanskHåndbolds talentchef, talentansvarlige, talenttænere og fysioterapeuter.

Ansættelsesproces
Der er frist for ansøgninger den 5. september 2023.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte talentchef Søren S. Frydendal på ssf@danskhaandbold.dk eller tlf. 30387669. Skriv ”Talentansvarlig” i emnefeltet.