Håndboldskoler

Håndboldskoler

 

DanskHåndbold's håndboldskoler er for børn og unge i alderen 6-16 år. På håndboldskolerne får børn og unge tre til fem dage med masser af smil, venner, leg – og selvfølgelig håndbold.

På håndboldskolerne handler det om at have det sjovt. Der er fokus på leg, læring og udvikling af såvel håndboldkompetencer som sociale kompetencer. Vores håndboldskoler er et frirum for børn og unge, hvor de kan slippe for et forventning- og præstationspres fra skole, venner, familie og ikke mindst dem selv.

Praktisk information

 

Hvornår
Håndboldskolerne finder ofte sted i skolernes sommerferie. Der afholdes dog også håndboldskoler i efterårsferien.

Program
En håndboldskole er typisk 3-5 dage og varer fra ca. kl. 9.00 - 15.00. Alle vores håndboldskoler får udleveret forslag til øvelser samt mulige programmer. Der vil være fokus på sociale og legende aktiviteter, hvor den gode håndboldskole også er i fokus.

Tøjpakke
Som deltager på en af vores håndboldskoler får du: T-shirt, bold, drikkedunk samt et diplom (nogle håndboldskoler tilbyder også shorts). Fra U13 er det muligt at vælge målvogtertøj.

Pris
Deltagerprisen varierer afhængigt af, hvad den enkelte håndboldskole tilbyder af fx bespisning, overnatning, shorts etc. samt hvor mange dage, håndboldskolen varer.

Trænere
Det er ofte arrangørforeningens egne børne- og ungdomstrænere, du møder på håndboldskolen. Men alle kan bidrage samt hjælpe til, så vil du gerne have nogle skønne timer sammen med glade børn, kan du prikke en træner eller klubleder på skulderen. Det kan blot være en enkelt dag eller få timer, du har lyst til at hjælpe til – lidt er bedre end ingenting.

Vi skal gøre opmærksom på, at alle trænere på Dansk Håndbold's håndboldskoler er eller bliver tjekket i Det Centrale Kriminalregister vedr. pædofili.

Forsikring
Alle børn på Håndboldskolerne i 2024 er forsikret af Alm. Brand, hvis uheldet skulle være ude. Læs mere her

Spørgsmål? 
Har du spørgsmål vedr. vores håndboldskoler, er du velkommen til at kontakte os på haandboldskoler@danskhaandbold.dk eller på tlf. 2422 5415