Håndboldskole arrangør

Som arrangør af en håndboldskole via DanskHåndbold er I med til at give børn og unge i jeres lokalområde flere dage med fantastiske oplevelser. I er også med til at give børn og unge et tiltrængt frirum, hvor venskaber, grin og håndbold er i centrum.

I skal derfor kun koncentrere jer om det vigtigste – nemlig at afvikle en håndboldskole. Al det administrative ordner DanskHåndbold. Det vil sige, at vi står for deltagertilmelding, betaling, tøjpakker etc.

Desuden hjælper vi med inspiration til, hvordan man kan planlægge og afholde en håndboldskole fra start til slut. Guiden kan give et overblik over de opgaver, der er før, under og efter håndboldskolen, og kan ses her.

Tilmeldingen til vores håndboldskoler sker i HåndOffice eller ved at ringe til projektansvarlig Carsten Glejberg på tlf. 2422 5415.

Hvorfor håndboldskole?

Hør Troels Asger Hansen, ansvarlig for håndboldskolen i Birkerød, fortælle om, hvorfor de afholder en håndboldskole via DanskHåndbold. Du kan også høre to unge trænere, Mathias Østgaard og Cathrine Boesgaard, sætte ord på, hvorfor de hjælper til.

Q&A

Nedenfor finder du svar på de mest stillede spørgsmål.

Hvad skal i som forening sørge for?
Hvornår og hvor længe?
Økonomi
Målgruppe, frokost og overnatning
Lokale sponsoraftaler
Hvad får foreningen?
Deltager- og trænerpakker
LykkeLiga