Uddannelses-
ambassadør DanskHåndbold Syd

Klik her for at melde dig til vores onlinemøde d. 12. juni om Uddannelsesambassadør

 

Din forening skal ha' en uddannelsesambassadør...

I DanskHåndbold Syd har vi nemlig et mål om at udbyde moduler på vores Børnetræner-,  Træner- og Ungtræneruddannelse ud fra, hvad jeres behov i foreningen er. Så i stedet for at vi tilrettelægger vores kursuskalender uden at kende til jeres egentlige behov, så drømmer vi om, at I som forening bliver en aktiv medspiller og fortæller os, hvad jeres trænere har af ønsker og behov.

Hvad er en Uddannelsesambassadør...

En Uddannelsesambassadør er en udvalgt person i jeres forening, som har ansvaret for at finde ud af, hvad klubbens trænere har af præcise behov og ønsker.

Måske har I en masse forældretrænere, som har brug for et særligt tilrettelagt forløb, som kan give dem konkrete redskaber og viden til at lave god håndboldtræning? Eller måske har I en flok af engagerede ungdomstrænere, som ønsker at tage moduler på vores Træneruddannelse?

Det ved vi kun, hvis I fortæller os det.

Derfor er det alfa og omega, at I som forening udpeger en Uddannelsesambassadør, som bliver tovholder på at indsamle viden om trænernes ønsker og behov for derefter at lægge en uddannelsesplan sammen med én af vores foreningskonsulenter. 

 

Find en Uddannelsesambassadør inden d. 26. juni 2024 og vind et gratis inspirationskursus

Alle foreninger, som inden d. 26. juni 2024 har fundet en uddannelsesambassadør deltager i konkurrencen om et gratis inspirationskursus med en kompetent instruktør med et tema efter eget valg*, fx forsvarstræning.

Vi finder tre tilfældige vinder-foreninger og vinderne offentliggøres på vores Facebookside.

*OBS: Vi gør opmærksom på, at vi kan ske at åbne foreningskurset op for kursister udefra, hvis ikke I selv fylder kurset op med foreningens trænere. 

Kontaktoplysninger

Foreningskonsulent

Claus Rosenbom-Jessen