Streaming i hallen

Sportway tilbyder opsætning af kamera, samt en streamingtjeneste til håndbold

Alle håndboldklubber kan få et topmoderne og automatisk kamera i hallen.

Opsætningen og driften af kameraet klarer Sportway kvit og frit, fordi omkostningerne bliver dækket af indtægter fra streaming-abonnementer og et tilhørende analyseværktøj.

Løsningen er et tilbud til alle danske haller.

Hvordan virker kameraet?

Kameraets system skal blot vide, hvornår kampen starter, og så styrer det ellers selv alt omkring optagelse, videoproduktion og streaming.

Produktionerne af kampene er drevet af en algoritme, der er specialudviklet til håndbold. AI-teknologien følger automatisk kampen, så der skabes en professionel produktion.

Kampplanlægningen er koblet til Dansk Håndbold Forbunds turneringsplan og kører helt automatisk.

Få mere at vide om tilbuddet ved at skrive til support@danskhaanboldtv.dk.

DanskHåndbolds anbefalinger om streaming

Det har aldrig været nemmere at streame sport på nettet og via sociale medier. Men dermed følger også et behov for at overveje, hvordan det gøres på den mest ansvarlige måde.

DanskHåndbolds politiske bagland har derfor behandlet spørgsmålet grundigt og følger i slipstrømmen på retningslinjerne fra Danmarks Idrætsforbund.

Nemlig at DanskHåndbold anbefaler, at der ikke streames fra klubkampe og træninger for børn og unge under 18 år.

Gode råd om streaming

Det er i sidste ende op til den enkelte forening, hvordan man forholder sig til streaming. Uanset hvilken aldersgruppe man streamer kampe med, er det altid en god idé at gøre sig nogle grundige overvejelser om rammen for streamingen, så man sikrer, at det sker på forsvarlig vis. Danmarks Idrætsforbund har udarbejdet en række anbefalinger, som vi i DanskHåndbold opfordrer til, at vores foreninger følger, når I streamer.