Tilmeldingsbetingelser Håndboldskoler 2024

Tilmelding til DanskHåndbold's håndboldskoler 2024 sker til:

DanskHåndbold
Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby
CVR nr. 48919014

E-mail: haandboldskoler@danskhaandbold.dk

Tilmelding og afmelding
Tilmelding til håndboldskole foretages på Find håndboldskole | Håndbold.dk (danskhaandbold.dk). Du skal være fyldt 18 år for at tilmelde en deltager på en af vores håndboldskoler. Din tilmelding er først endelig, når betaling er gennemført. Efter din tilmelding modtager du en bekræftelse via mail. Vi beder dig tjekke, at alle oplysninger er korrekte og kontakte DanskHåndbold, hvis du konstaterer fejl.

DanskHåndbold videregiver information om din tilmelding til den lokale arrangørforening. Kommunikation vedrørende praktiske oplysninger sendes til den mailadresse, der er registreret i forbindelse med tilmelding.

  • Der er ikke fortrydelsesret ved deltagertilmelding til håndboldskole. Dog refunderer DanskHåndbold deltagergebyret til og med 15 dage før håndboldskolens første dag mod et gebyr på kr. 225,-.
  • Der er fuld refusion, hvis sygdom eller skader forhindrer deltagelse. Refundering sker mod fremsendelse af dokumentation.

Ønsker du at benytte dig af dette, skal du sende en mail til haandboldskoler@danskhaandbold.dk med ordre nr. (fremgår af mailbekræftelsen) og deltagernavn. 

Deltagergebyret refunderes fuldt ud ved aflysning af arrangementet.

Deltagerpakke
Ved tilmelding vælges deltagerens tøjstørrelse (T-shirt). Shorts/lange bukser tilbydes på flere håndboldskoler. Det er op til den enkelte arrangørforening, om det er med i deltagerpakken. Boldstørrelsen er foruddefineret ud fra den størrelse bold, der anbefales til deltageren ud fra fødselsårgangen.

Ændringer til deltagerpakken kan ske via linket i ordrebekræftelsen. 
Deltagerpakken udleveres på håndboldskolens første dag. 

Personoplysninger
I forbindelse med tilmelding registrerer vi navn, postadresse, telefonnummer og mailadresse til brug for administration af deltagelsen.

Alle deltagere oprettes samtidig med en brugerprofil hos DanskHåndbold, hvor det er muligt efterfølgende at logge ind og foretage ændringer i sine oplysninger. Du kan finde din loginoplysninger i bekræftelsesmailen fra DanskHåndbold.

I forbindelse med tilmelding har du mulighed for at afgive samtykke til at modtage nyhedsbrev fra DanskHåndbold og/eller DanskHåndbold's samarbejdspartnere. Det er frivilligt, om du ønsker at benytte dig af dette tilbud. Der er ligeledes mulighed for at afgive samtykke til brug af billeder taget af deltagere på håndboldskolen, der er tidsmæssigt begrænset til 2 år. Dette er ligeledes frivilligt. Ethvert samtykke kan kaldes tilbage i overensstemmelse med de gældende persondataregler.

Vi opfordrer dig til at læse DanskHåndbold’s persondatapolitik, som nærmere beskriver, hvordan DanskHåndbold behandler personoplysninger om deltagere på håndboldskole, og dine rettigheder over for DanskHåndbold i den forbindelse. Læs mere persondatapolitik her