Landshold
23.11.2023

VM-feberen har ramt: Udsolgt til forberedelseskampe

Begge Håndboldkvindernes landskampe mod Brasilien i weekenden er udsolgt, ligesom der kun er få billetter tilbage til åbningskampen ved VM.
Af Maria-Teresa Faurhøj og Jens Jacob Juulsager

Foto: Lars Møller

De røde lamper blinker over Hillerød og Næstved i weekenden. Her er der total udsolgt, når Håndboldkvinderne pudser VM-formen af med to kampe mod det stærke brasilianske landshold i Royal Stage og Arena Næstved.

Og til den danske VM-åbningskamp næste fredag den 1. december mod Serbien i Jyske Bank Boxen i Herning er der også under 400 billetter tilbage af de i alt 12.500 pladser. En opbakning der giver landsholdet et perfekt rygstød i jagten på et nyt topresultat.

- Det betyder enormt meget at mærke, at hele Danmark støtter os. Vi håber, at vi kan få genskabt stemningen fra VM i 2015 og virkelig få gjort Boxen til hele Danmarks hjemmebane, så vi kan tage revanche for den tamme oplevelse ved EM i 2020, som var uden tilskuere på grund af corona, siger Anne Mette Hansen.

Formand for Organisationskomitéen for VM, Jan Kampman, er også begejstret for det foreløbige billetsalg til mesterskaberne, der begynder om præcis en uge med Herning og Frederikshavn som de danske værtsbyer og Norge og Sverige som medværter.

- Billetsalget til VM går rigtig godt, og vi satser på snart at kunne melde udsolgt til åbningskampen mod Serbien. De øvrige gruppekampe mod Chile og Rumænien er der stadig billetter til, men det følger mønstret fra herrernes VM i 2019. Når først VM starter, og danskerne for alvor bliver ramt af håndboldfeberen, så går det stærkt, siger han.

Det betyder også, at ønsker du at blive en del af håndboldfesten i Jyske Bank Boxen, så er det om at sikre dig billetten nu.

 

Danmarks program for det indledende gruppespil er som følger:

Fredag 1. december kl. 20.30: Danmark - Serbien, køb billet her.

Søndag 3. december kl. 20.30: Danmark - Chile, køb billet her.

Tirsdag 5. december kl. 20.30: Danmark - Rumænien, køb billet her.

 

Går Danmark videre fra det indledende gruppespil, spiller de på følgende datoer:

Mellemrunde (hvis kvalificeret):

Torsdag 7. december: 1. mellemrundekamp, køb billet her.

Lørdag 9. december: 2. mellemrundekamp, køb billet her.

Mandag 11. december: 3. mellemrundekamp, køb billet her.

Finalekampe (hvis kvalificeret):

Onsdag 13. december: Kvartfinale, køb billet her.

Fredag 15. december: Semifinale, køb billet her.

Søndag 17. december: Bronze- eller finalekamp, køb billet her.

 

Billetter til VM-kampene i Arena Nord i Frederikshavn kan købes her.

 

Der spilles altid flere kampe i hallen på samme dag. Din billet gælder til alle kampene.