Landshold
14.08.2023

Udsolgt til VM-finalen: Men du får endnu en chance

Få en forlomme, når en ny pulje billetter til kvindernes VM på hjemmebane snart kommer i salg.
Af Jens Jacob Juulsager

Foto: Lars Møller

Interessen har været stor for at bakke Håndboldkvinderne op og tage del i håndboldfesten, når Danmark for tredje gang i historien til december er værter for kvindernes VM.


De tilgængelige billetter til VM-finalen i Jyske Bank Boxen er for længst udsolgt, men den 17. august klokken 10.00 sættes den sidste store pulje billetter til salg til mesterskabet, heriblandt også til semifinalerne og finalen i Herning.


Så det er om at sidde klar ved computeren for at sikre en plads, inden de sidste billetter er helt væk. Og faktisk kan du komme foran i køen og få lov at købe billetter allerede den 16. august klokken 10.00, hvor vi åbner presale for alle, der er skrevet op til vores nyhedsbrev.


Herning og Frederikshavn er de danske værtsbyer ved mesterskabet, som afvikles sammen med Norge og Sverige.


Jesper Jensens mandskab spiller samtlige kampe på hjemmebane i Jyske Bank Boxen, mens der i Arena Nord i Frederikshavn også er udsigt til mange topkampe med hold som Spanien, Brasilien og Holland.


Vil du også med til årets mest velbesøgte sportsbegivenhed på dansk grund? Så skriv dig op til vores presale-nyhedsbrev her. Modtager du allerede nyhedsbrevet, behøver du ikke tilmelde dig igen.

Se overblikket over alle kampe på dansk grund til VM i kvindehåndbold her.