Landshold
15.03.2024

Udskiftning i truppen før landskamp mod Schweiz

Nikolaj Jacobsen har været nødt til at skifte ud på stregpositionen inden Håndboldherrernes kamp lørdag, da Emil Bergholt har problemer med foden.
Af Jens Jacob Juulsager
Foto: Lars Møller

Emil Bergholt må desværre forlade landsholdslejren med en fodskade. Foto: Lars Møller

Det blev både til et farvel og goddag i landsholdslejren dagen før mødet med Schweiz i Aarhus. Emil Bergholt har desværre været nødt til at rejse hjem med en skade i foden.

I stedet er Bjerringbro-Silkeborgs Alexander Lynggaard indkaldt som erstatning på stregen.

Emil Bergholts fod er blevet undersøgt af landsholdets fysioterapeuter og læge, der vurderer, det er bedst, han ikke spiller lørdag for at undgå at forværre problemerne.

En ubelejlig situation for Skjern-spilleren, der havde udsigt til sin første landskamp siden en korsbåndsskade. Han er dog helt afklaret med, at det er den rette beslutning.

- Det er superærgerligt, jeg ikke kan spille lørdag, for det er stort at være med på landsholdet. Men anbefalingen fra landsholdets fysiske stab er, at jeg passer på foden, så jeg forhåbentlig snart kan være tilbage på banen igen, siger Emil Bergholt.

Alexander Lynggaard var senest med for landsholdet i april sidste år og har udsigt til sin landskamp nummer 31.

Lørdagens opgør mod Schweiz starter klokken 16.00 og kan følges på TV 2. Der er kun ganske få billetter tilbage til kampen i Djurslands Bank Arena i Aarhus. Find din plads her.

Alexander Lynggaard i aktion for landsholdet. Foto: Marco Wolf