Uddannelse
02.05.2024

Tophåndbold Symposium 2024 er åben for tilmelding

Nikolaj Jacobsen, sportspsykologisk konsulent Jakob Hansen og badmintonlandstræner Kenneth Jonassen er blandt de mange spændende oplægsholdere ved årets Tophåndbold Symposium. Se mere og tilmeld dig arrangementer her.

Håndboldherrernes landstræner Nikolaj Jacobsen er blandt de mange spændende oplægsholdere på årets Tophåndbold Symposium. Foto: Lars Møller

Nu er der igen mulighed for at lære fra nogle af dansk og international idræts klogeste hoveder.

For når Tophåndbold Symposium 2024 løber af stablen i Vejle fra den 14.-16. juni bliver det med oplæg fra folk som landstræner Nikolaj Jacobsen, sportspsykologisk konsulent Jakob Hansen og badmintonlandstræner Kenneth Jonassen.

Med andre ord tilbyder årets Tophåndbold Symposium de nyeste værktøjer, den seneste viden og uforglemmelige netværksmuligheder.

  • Nikolaj Jacobsen og Henrik Kronborg deler deres erfaringer med at træne de danske herrelandshold mod OL-medaljer.

  • Fra badmintonverdenen kommer cheflandstræner Kenneth Jonassen, der vil fortælle om arbejdet med de danske stjerner.

  • sportspsykologisk konsulent Jakob Hansen vil dykke ned i de mentale aspekter af toppræstationer, og hvordan man bedst leder den unge Generation Z.

  • Fra Frankrig kommer David Degouy, assistenttræner og akademileder for Montpellier Handball, og fra Tyskland Jakob Vestergaard, cheftræner for BBM Bietigheim.

Vi arbejder stadig på at tilføje flere spændende oplægsholdere, så forvent en weekend fyldt med indsigtsfulde oplæg, engagerende diskussioner og rig mulighed for at dele erfaringer med ligesindede trænere.

Tophåndbold Symposium er ikke kun for dig, der ønsker at forbedre dine egne evner som træner, men også for dig, der vil være en del af et større fællesskab. Det er et sted, hvor vi hylder håndbolden og alt, hvad der gør sporten fantastisk. Her er plads til både læring og latter, teori og praksis.

Symposiet er godkendt af EHF som ’Pro License renewal course’. Så tøv ikke – tilmeld dig nu, og bliv en del af årets mest inspirerende håndboldsymposium.

Læs mere og tilmeld dig her.

Tophåndbold Symposium er for:

  • Liga-, 1. eller 2. divisionstrænere i seniorhåndbold

  • Liga- eller 1. divisionstrænere på et U17- eller U19-hold

  • Talenttrænere eller Instruktører hos DanskHåndbold