Landshold
20.10.2024

Skade holder Line Haugsted ude af Golden League i Norge

Line Haugsted er blevet skadet og kan derfor ikke være med, når Håndboldkvinderne mandag mødes til træningssamling og senere på ugen rejser til Golden League i Norge.
Af Troels Trads Hansen

Line Haugsted er blevet skadet og kommer ikke med landsholdet til Golden League i Norge. Foto: Dejan Obretkovic

Håndboldkvindernes træningssamling og de tre Golden League-kampe i næste uge bliver uden den stærke forsvarsspecialist Line Haugsted.

Team-Esbjerg spilleren døjer med en forstuvning i knæet og bliver derfor ikke klar til at spille for landsholdet i denne omgang.

- Afbuddet fra Line Haugsted gør selvfølgelig lidt ekstra ondt, da vi i forvejen har alle vores normale midterforsvarere ude. Den tryghed Rikke Iversen, Kathrine Heindahl, Mette Tranborg og Line Haugsted normal giver centralt i vores forsvar, kommer vi naturligvis til at savne, siger landstræner Jesper Jensen og tilføjer:

- Til gengæld giver det os mulighed for at give debut til Olivia Simonsen, som i Haugsteds fravær træder ind i Golden League-truppen, som flyver til Norge onsdag morgen, siger landstræneren.

Olivia Simonsen fra Sønderjyske var i første omgang indkaldt som træningsspiller til samlingen i næste uge, men bliver altså nu en del af kamp-truppen, som skal møde Norge, Holland og Tyskland.

Derudover træder Ikast-spilleren Maria Lykkegaard til som træningsspiller og deltager ved træningerne i Brøndby mandag og tirsdag.

Kampprogram for Golden League i Norge

24. oktober ​kl. 20.30 Danmark – Holland ​(vises på TV 2 Sport)
26. oktober​ kl. 18.15 Norge - Danmark​ (vises på TV 2 Sport)
27. oktober ​kl. 15:45 Tyskland – Danmark ​(vises på TV 2)