Organisationsnyt
04.01.2024

PHØNIX TAG forlænger partneraftale med DanskHåndbold til 2026

Phønix Tags logo vil være at finde på håndboldherrernes trøjer frem til 2026. Stor synlighed og værdifulde, relationsskabende aktiviteter har fået kæden til at forlænge partnerskabet.
Af Maria-Teresa Faurhøj

Phønix Tag forlænger aftalen som ærmesponsor for herrelandsholdet. Foto: Lau Nielsen

Phønix Tag er mangeårig partner hos DanskHåndbold, mere specifikt ærmesponsor for Håndboldherrerne. Og det er et partnerskab, som både DanskHåndbold og Phønix Tag er glade for og finder værdifuldt. Derfor er begge parter blevet enige om at forlænge samarbejdet

- Vi får en meget synlig eksponering overfor en bred målgruppe, når spillerne trækker i landsholdstrøjen og vores logo er synligt på tøjet. Samtidig giver herrelandsholdet danskerne en række store oplevelser – herunder tre gange VM-guld – og det er vi er stolte af at støtte og være en del af, siger Carsten Ugelvig, afdelingschef for Phønix Tag Esbjerg.

Phønix Tag har i sin tid valgt håndboldsporten, fordi sportens værdier flugter med kædens egne, fortæller Carsten Ugelvig:

- Håndbold handler om teamwork og engagement, og det er værdier, vi også lægger vægt på i Phønix Tag. En tagdækker og en håndboldspiller har mere tilfælles, end man lige skulle tro: det gælder om at have et godt øjemål og fokus på de små detaljer. Med sponsoratet viser vi medarbejdere og samarbejdspartnere, at vi støtter op om sporten og de værdier, der er forbundet med en holdsport som håndbold.

Også i DanskHåndbold er der glæde over, at Phønix Tag har valgt at forlænge samarbejdet med herrelandsholdet.

- Vi glæder os altid, når vores partnere ønsker at forlænge samarbejdet med os, da det jo må betyde, at de får værdi af deres sponsorat, og det er vigtigt for os. Når vi så samtidig deler fælles værdier og ambitioner, som det også er tilfældet med Phønix Tag, giver det blot yderligere værdi. Vi mærker Phønix Tags store begejstring for håndbold og ser frem til at have dem med på holdet i fremtiden også, fortæller adm. direktør i DanskHåndbold, Henrik M. Jacobsen.

Phønix Tag benytter desuden partnerskabets mange muligheder for aktivering og netværk, både i forhold til kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere, men også som et værdifuldt netværk.

- Vi inviterer samarbejdspartnere med til kampe, og det at mødes i netop de rammer og den stemning kan noget helt særligt. Via partnerskabet er vi også en del af et netværk, hvor vi mødes med beslutningstagere fra andre virksomheder, og det giver os stor værdi, slutter Carsten Ugelvig.

Næste opgave for de danske håndboldherrer er Golden League, som opvarmning til EM i Tyskland, der venter lige rundt om hjørnet. De tre kampe ved Golden League i Danmark er alle udsolgt, men kan følges på TV2.