Landshold
22.08.2024

Oplev OL-medaljevinderne i Danmark: Køb billetter til Håndboldherrerne og Håndboldkvindernes kommende kampe

Der bliver rig mulighed for at opleve og hylde både Håndboldherrerne og Håndboldkvinderne til efteråret, når OL-guldvinderne spiller i Jyske Bank Boxen og OL-bronzevinderne kommer til Randers, Holstebro og Viborg.
Af Troels Trads Hansen

Der bliver mulighed for at hylde Håndboldkvinderne og Håndboldherrerne for deres OL-medaljer i løbet af efteråret. Foto: Dejan Obretkovic

Det netop overståede OL blev en kæmpe succes for dansk håndbold. Håndboldherrerne strøg helt til tops og kom hjem med guldmedaljer, mens Håndboldkvinderne igen bekræftede deres position blandt verdens bedste ved at vinde bronzemedaljer.

Til efteråret bliver der rig mulighed for at opleve og hylde de succesfulde landshold på dansk grund, når de spiller i hhv. Jyske Bank Boxen samt i Randers, Holstebro og Viborg.

Håndboldherrerne møder Norge den 6. november kl. 21.00 i Jyske Bank Boxen i EHF Euro Cup. Billetsalget til den kamp starter den 12. september, men man kan melde sig ind Landsholdsklubben og på den måde få en forlomme til at købe billetter allerede fra den 29. august.

Håndboldkvinderne skal spille tre kampe på dansk grund i efteråret i Golden League, som er de sidste forberedelser inden EM i Schweiz, Østrig og Ungarn i november/december

Deres kampprogram ser således ud:

21. november kl. 20.00 i Randers: Danmark – Norge
23. november kl. 16.00 i Holstebro: Danmark – Rumænien
24. november kl. 16.00 i Viborg: Danmark – Holland

Billetsalget til kvindernes kampe starter også den 12. september. Her kan man også få forkøbsret ved at melde sig ind i Landsholdsklubben.

- Vi glæder os ekstremt meget til at præsentere vores landshold for de danske håndboldfans, og vi håber, at rigtig mange mennesker vil dukke op i hallerne og hylde spillerne for deres flotte OL-indsats. Det har de fortjent, siger administrerende direktør i DanskHåndbold, Henrik M. Jacobsen.

Samtidig glæder han siger over, at der er lykkedes at få placeret kampene på nogle stærke venues, hvor der venter både publikum og spillere nogle rigtig gode oplevelser.

- Det en fornøjelse, at arbejde sammen med folkene i Herning, Randers, Holstebro og Viborg. Såvel kommuner som venues, og vi er meget glade for, at vi har kunnet lande aftaler i disse byer, da de altid er garant for topklasse afvikling af landskampe til gavn for både de danske håndboldfans og vores landshold, forklarer Henrik M. Jacobsen.