Landshold
14.03.2024

Ny leverandør af ernæringsprodukter til de danske landshold

DanskHåndbold indgår partnerskab med Glanbia Performance Nutrition, der producerer en lang række produkter inden for sportsernæring.
Af Jens Jacob Juulsager

Foto: Dejan Obretkovic

Når de danske landsholdsstjerner i fremtiden skal have tanket depoterne op for at toppræstere, bliver det med produkter fra Nutramino og Optimum Nutrition.

DanskHåndbold har nemlig indgået en aftale med Glanbia Performance Nutrition, der står bag de to førende brands inden for blandt andet proteinpulver, proteinbarer og kosttilskud, som ny officiel leverandør af sportsernæring til de danske landshold.

- Vi ved, hvor stort et fysisk pres spillerne er under til mesterskaber med mange kampe på kort tid, så den rette ernæring er afgørende.

- Derfor er vi glade for at have fundet en partner, der kan hjælpe os med et flot og bredt sortiment af produkter inden for kost og ernæring, der lever op til de højeste standarder, siger sportschef i DanskHåndbold, Morten Henriksen, om baggrunden for det nye samarbejde.

Nutramino er oprindeligt et dansk brand, som med sine populære produkter, der er kendt for en meget høj kvalitetskontrol, også er slået igennem på markeder over resten af verden.

- Vi er begejstrede for at have indgået partnerskabet med DanskHåndbold. Vores mission er at hjælpe landsholdene med at præstere bedst muligt og understøtte deres succes både på og uden for banen, siger Bo Wænnerstrøm, direktør hos Nutramino.

Glanbia Performance Nutrition leverer både produkter målrettet til elitesportsfolk og til motionister.