Landshold
11.05.2024

Mikkel Løvkvist afløser Kevin Møller

Landsholdsmålmand Kevin Møller er rejst hjem fra Norge af personlige årsager og erstattes til weekendens landskampe af Mikkel Løvkvist fra Bjerringbro-Silkeborg.
Af Jens Jacob Juulsager

Mikkel Løvkvist (t.v.) har udsigt til sin A-landsholdsdebut. Foto: IHF / Casper Horsnæs Larsen

Der har ikke været lang tid til at pakke tasken for 21-årige Mikkel Løvkvist, der med kort varsel er indkaldt til weekendens landskampe i Oslo mod Norge og Kroatien.

Årsagen er, at Kevin Møller har været nødt til at rejse hjem lørdag formiddag, og derfor har Mikkel Løvkvist fra Bjerringbro-Silkeborg udsigt til sin debut på A-landsholdet.

Emil Nielsens nye makker i målet har dog tidligere spillet i rødt og hvidt op igennem DanskHåndbolds talentsystem, hvor han har 25 U- og 20 Y-landskampe på CV’et.

- Kevin er rejst hjem af personlige årsager, og det er lykkedes os at få Mikkel herop på meget kort tid. Mikkel har stået en flot sæson i BSH og er et af de store talenter, vi har på den position.

- Mikkel har ikke trænet en eneste gang med holdet, men vi er glade for, han kunne træde til med så kort varsel for at hjælpe Emil, siger landstræner Nikolaj Jacobsen om udskiftningen.

Mikkel Løvkvist støder først til landsholdstruppen i arenaen før lørdagens møde med Norge, der starter klokken 16.15 og kan følges direkte på TV 2.