Landshold
29.11.2023

KPK Døre og Vinduer forlænger samarbejdet med landsholdene

I otte år har den danske vinduesproducent KPK Døre og Vinduer været sponsor for kvindelandsholdet. Et sponsorat, der fortsat giver så meget værdi for virksomheden, at de nu endnu en gang forlænger aftalen, som også omfatter eksponering til herrelandsholdets kampe.
Af Maria-Teresa Faurhøj

KPK var med til at skabe god stemning på tribunen ved kvindelandsholdets kamp i Hillerød den 25. november. Foto: Lars Møller

Der er udsigt til endnu flere gode oplevelser for både nye og trofaste kunder hos vinduesproducenten KPK Døre og Vinduer, som netop har forlænget sit sponsorat med de danske håndboldlandshold frem til 2025.

Siden 2015 har virksomheden været dedikeret sponsor for håndboldlandsholdene, og årsagen til det fortsatte samarbejde bygger særligt på den gode kunderelation, som opstår, når KPK og deres kunder mødes under mere uformelle rammer til en spændende håndboldkamp. 

- Vi er begejstrede over at fortsætte vores sponsorat med håndboldlandsholdene. Det er ikke kun en ære at støtte op om dansk håndbold, som virkelig kan samle danskerne, men det har også vist sig at være en kilde til stærke og positive relationer til vores kunder, siger salgschef Peter Johannesen fra KPK Døre og Vinduer og tilføjer:

- Vi oplever, at vores gode kunderelationer bliver endnu bedre, når vi møder kunderne i afslappede omgivelser under en håndboldkamp. Det giver rum for, at vi lærer hinanden bedre at kende og kan diskutere emner ud over arbejde, samtidig med, at vi deler gode, fælles oplevelser i forbindelse med håndboldkampene.

Peter Johannesen (t.v.) og Morten Høyer (t.h.) til KPK's kundearrangement i forbindelse med kvindelandsholdets kamp i Hillerød den 26. november. Foto: Lars Møller

Morten Høyer, som ejer tømrer- og snedkervirksomheden, Ove Oddermoses Eftf., har været med til KPK’s kundearrangementer igennem flere år, blandt andet fordi det styrker relationen mellem leverandør og kunde. Han oplever desuden, at arrangementerne med fælles håndboldkampe har skabt plads til at udvide netværket med andre håndværkere:

- KPK er vores hovedleverandør af vinduer, og derfor vil vi altid gerne deltage, når de afholder kundearrangementer, da det styrker vores samarbejde. Desuden er arrangementerne et godt sted at tale med andre håndværkere, som man måske ellers ikke lige støder på, og derfor ser vi frem til at samles for at diskutere en bred vifte af emner og på den måde styrke både de personlige og professionelle forbindelser, der er opstået til diverse håndboldkampe, siger han.

Administrerende direktør hos DanskHåndbold, Henrik M. Jacobsen, udtrykker ligeledes sin begejstring for det fortsatte samarbejde med KPK og ikke mindst de mange gode oplevelser, der følger med:

- Vi bliver altid rigtig stolte, når vores sponsorer får stor glæde af de oplevelser, vores landshold og landskampene på dansk jord kan være med til at skabe. Det er et unikt produkt, vi råder over, og vi glæder os over, at KPK’s medarbejdere og kunder nyder at komme til håndbold lige så meget som tusindvis af andre danskere gør hvert år. Det er derfor også meget positivt, at vi får fornøjelsen af det rigtig gode samarbejde med KPK i de kommende to år.

Den næste store opgave for kvindelandsholdet er den kommende VM-slutrunde, som blandt andet afholdes i Danmark. Håndboldkvinderne har hjemmebane i Jyske Bank Boxen i Herning, hvor KPK også kommer til at afholde arrangementer og invitere kunder med til håndboldfesten.

For yderligere information kontakt venligst