Landshold
06.12.2023

Håndboldkvinderne sikkert videre til mellemrunden med maksimumpoint

Allerede torsdag aften møder Danmark Japan i den første kamp i mellemrunden, og vil du mærke den fantastiske stemning i Jyske Bank Boxen skal du skynde dig at købe billet nu.
Af Maria-Teresa Faurhøj

Sandra Toft jubler foran de mere end 10.000 tilskuere i Jyske Bank Boxen. Foto: IHF / Sasa Pahič Szabó / Kolektiff

Det danske kvindelandshold spillede sig tirsdag aften til en storsejr over Rumænien i den sidste indledende puljekamp ved VM på hjemmebane, som samtidig var en gruppefinale mellem de to ubesejrede hold.

De mere end 10.000 danske tilskuere i Jyske Bank Boxen gjorde deres for at støtte de danske spillere og lægge pres på rumænerne. Og begge dele lykkedes tydeligvis, for med en sejr på hele 39-23 var der ingen slinger i valsen for de danske spillere, som dermed sikrede sig de maximale fire point videre til gruppespillet i mellemrunden.

Jyske Bank Boxen har dannet en fantastisk kulisse om de første tre danske kampe, og forhåbentlig fortsætter den flotte danske opbakning også i mellemrunden, det håber landstræneren i hvert fald.

- I går var en helt fantastisk aften. Sikke en stemning, de danske fans var med til at skabe. Det var helt magisk. I går fik vi virkelig vist, hvor godt vi som hold kan præstere, og sammen med tilskuerne er jeg overbevist om, at vi kan skabe noget stort. Så jeg håber, at endnu flere danske fortsat har lyst til at komme og bakke os op på tribunerne, lyder det fra landstræner Jesper Jensen.

I mellemrunden venter så Japan, Polen og Tyskland. Danmark lægger ud mod de lynhurtige japanere, som spiller helt anderledes håndbold, end vi er vant til at se i Europa. Så det bliver spændende at følge, hvordan de danske spillere griber den opgave an.

Programmet for Danmarks kampe er:

Torsdag den 7. december: Danmark – Japan, Jyske Bank Boxen kl. 20.30 – køb billet her

Lørdag den 9. december: Danmark – Polen, Jyske Bank Boxen kl. 20.30 – køb billet her

Mandag den 11. december: Danmark – Tyskland, Jyske Bank Boxen kl. 20.30 – køb billet her

Der er stadig billetter at få fat i, så skynd dig at sikre dig en plads til årets største håndboldfest på dansk jord.

“Samspillet med tilskuerne blev magisk”, lød det fra landstrænerne ovenpå storsejren over Rumænien tirsdag aften. Foto: IHF / Sasa Pahič Szabó / Kolektiff

Oplev den FANtastiske Fanzone

Udover billet til Danmarks kampe får du også adgang til de to kampe, der spilles i Jyske Bank Boxen inden og mulighed for at besøge den 10.000 kvadratmeter store Fanzone.

I fanzonen kan du bl.a.: Prøve fartmåler, spille bordfodbold, bordtennis og airhockey, høre interviews og live-podcasts, tegne og lege i Vilje's Playground, vinde fede præmier og kampbolde og gå på opdagelse i de mange madboder.

I Fanzonen er der også mulighed for at få autografer fra tre danske spillere efter Danmarks kampe. 

Fanzonen åbner allerede kl. 14.30 på Danmarks spilledage, så der er rigtig god mulighed for at blive kampklar i fanzonen. Læs mere her.