Organisationsnyt
30.09.2023

Dommerudvalget skal have ny formand

Thomas Rich har besluttet sig for at stoppe på posten af familiære årsager.
Af Jens Jacob Juulsager

Foto: Jan Christensen

Efter mere end fire år som formand for Dommerudvalget stopper Thomas Rich på mandag, når et sidste møde om revidering af nogle spilleregler er gennemført.

Den tidligere elitedommer har sat pris på rollen som dommerudvalgsformand men trækker sig af familiære årsager.

 - Det har været en fantastisk tid. Jeg synes, vi har fået flyttet rigtig meget. Især på uddannelsesområdet, hvor vi har lavet en helt ny dommeruddannelse og udvikleruddannelse, så de er ensartet på tværs af hele landet. Samtidig har vi været med til at udvikle regelsættet til børnenes kortbanekoncept, som også har været en enormt positiv proces, siger Thomas Rich.

Hans indsats for DanskHåndbold får også lutter roser med på vejen fra formand Morten Stig Christensen.

- Thomas har leveret et fremragende stykke arbejde som formand for Dommerudvalget, hvor han også har haft et godt blik for samarbejdet på tværs af organisationen.

- Men familien kommer selvfølgelig forud for opgaven som udvalgsformand, og derfor er det her den rette beslutning for Thomas. Jeg ønsker ham og hans familie alt det bedste, og så er han til enhver tid velkommen tilbage på holdet. Jeg vil gerne sige ham tusind tak for hans store indsats, lyder det fra formanden.

Thomas Rich har været aktiv i dommerregi i omkring 25 år som både bredde- og elitedommer, og han har været glad for også at prøve kræfter med udvalgsarbejdet.

- Det har været dejligt at kunne give noget tilbage til den dommerverden, som har givet mig så meget. Rent ledelsesmæssigt har det også været en spændende opgave, som jeg har lært meget af, som jeg også kan bruge i mit civile arbejdsliv, fortæller han.

Dommerudvalget er allerede gået i gang med at finde den rette afløser for Thomas Rich.

Thomas Rich er i gang med sit femte år i spidsen for Dommerudvalget. Foto: Privat.