Organisationsnyt
24.05.2024

DanskHåndbold Talent søger to talentansvarlige til regional- og national talenttræning

Vil du træne nogle af de dygtigste, unge håndboldspillere i Danmark? Og vil du være med til at sætte fokus på udvikling og samarbejde mellem klubber og forbund? Så læs med her.

DanskHåndbold Talent søger to talentansvarlige til regional- og national talenttræning. Foto: Lau Nielsen

Vil du træne nogle af de dygtigste, unge håndboldspillere i Danmark? Og vil du være med til at sætte fokus på udvikling og samarbejde mellem klubber og forbund? Så læs med her.

Vi søger to trænere

  • DanskHåndbold Talent søger en ny talentansvarlig til talenttræningen for piger, med primært fokus i DanskHåndbold SYD. 

  • DanskHåndbold Talent søger en ny talentansvarlig til talenttræningen for drenge, med primært geografisk fokus i Jylland, den præcise region er endnu ikke fastlagt. 

Spillerens første møde med talentsystemet
Arbejdet som talentansvarlig handler i høj grad om at stå i spidsen for haltræning, men det er også essentielt, at man som træner synes, det er spændende at udvikle spillerne og indgå i tæt dialog med klubberne. Som spiller vil talenttræningen være første bekendtskab med DanskHåndbolds talentsystem, og det er vigtigt, at spilleren oplever det første møde som motiverende, spændende, sjovt og ikke mindst trygt. Den talentansvarliges rolle er derfor enormt vigtig, og der stilles høje krav til kompetencer både på og udenfor banen. 

Træning af høj kvalitet og dialogskaber
Med DanskHåndbold nye talentstruktur vil du være deltagende på både regionale og nationale samlinger. Det skaber synergi og sikrer stor kvalitet i de træninger, spillerne møder. I DanskHåndbold Talent mener vi, at fællesskabet skal sikre en succesfuld talentudvikling – og det skal du være med til at sikre. Derfor forventer vi, at du mellem samlingerne har dialog med klubberne i regionen og er nysgerrig på deres input.

Der afholdes i alt 7 regionale træninger (som hver vil være på 2x 1,5 time på en hverdagsaften), og to nationale samlinger (torsdag til søndag) om året samt en national træningslejr (onsdag-søndag).

På de regionale og nationale træninger vil du have det faglige ansvar for at planlægge og eksekvere træninger af høj kvalitet, som følger tankerne i DanskHåndbolds talentstrategi. Dette sker naturligvis i samarbejde med de andre talentansvarlige og talenttrænere.  

Hvem er du?
Vi lægger vi vægt på, at de nye talentansvarlige som minimum er påbegyndt DanskHåndbolds divisionstræneruddannelse eller tilsvarende. Derudover skal du være interesseret i talentudvikling i teori og praksis og evne at arbejde med og udvikle unge håndboldspillere både teknisk, taktisk, fysisk og mentalt. Det er ikke et krav, men det betragtes som en klar fordel, hvis du har træner- eller spillererfaring på højeste seniorniveau.

De talentansvarlige indgår som en del af teamet omkring talenttræningen, der består af DanskHåndbolds talentchef, talentansvarlige, talenttrænere og fysioterapeuter.

For yderlig information:
Kontakt talentchef Søren S. Frydendal på ssf@danskhaandbold.dk/ 30 38 76 69

Ansøgningsfristen er d. 5. juni 2024 og ansøgning samt CV skal sendes til Søren S. Frydendal på ssf@danskhaandbold.dk. Skriv ”Talentansvarlig drenge” eller ”Talentansvarlig pige” i emnefeltet.