Organisationsnyt
10.08.2023

Dansk Håndbold Forbund søger en regional kommunikationskonsulent  

Har du en passion for kommunikation, foreningsliv og håndbold? Er du vild med de gode lokale historier og kan du spotte en stærk fortælling om vores fællesskaber, frivillige og spændende aktiviteter rundt om i landet? Så skal du søge denne stilling. 

Foto: Jan Christensen, DHF

Som kommunikationskonsulent får du ansvar for at formidle de lokale historier i Håndbolddanmark og levere indhold, som skal styrke kommunikationen hele Håndbolddanmark imellem. 

Du vil være ansat i Dansk Håndbold Forbund, men vil i høj grad have dine daglige kontaktflader til de fagansvarlige i vores fire nye regionale enheder.

Vi ønsker, at du med baggrund i en kommunikativ uddannelse kan kombinere dette med en passion for håndbold og dermed bidrage til, at vi får fortalt de gode og inspirerende historier.   

Vores mål er at udbrede kendskabet til vores mange nationale og regionale tilbud, samt kommunikativt at optimere foreningernes tilbud til deres medlemmer og de frivillige i de mere end 700 foreninger i hele Danmark.  

Vi søger derfor en ny kollega, der kan:

 • skabe færdige fortællinger på skrift og i levende billeder, der kan udkomme i pressen, på sociale medier og leve i direct mails  
 • sikre kommunikation og markedsføring, der bidrager til at øge antallet af tilmeldinger til vores håndboldtilbud  
 • rejse ud i vores foreninger og klubber for at finde historier og se nye vinkler og muligheder, der understøtter vores fælles mål og visioner  
 • udfordre os fagligt på vores nuværende markedsførings- og kommunikationsløsninger  
 • udvikle vores kommunikation og markedsføring af håndboldtilbud med det mål at få flere til at spille håndbold  
 • udvikle og producere kreativt og visuelt indhold  
 • måle og evaluere indsatsen på diverse kommunikationsaktiviteter.  

Vi lægger vægt på, at du:  

 • har en uddannelse inden for journalistik og/eller kommunikation 
 • har en analytisk, strategisk og databaseret tilgang til kommunikation og måske markedsføring  
 • skriver godt og har styr på den sproglige værktøjskasse  
 • har viden om og erfaring med engagerende kommunikation via digitale medier  
 • har lidt viden om og erfaring med markedsføring, kampagneplanlægning og måling på indsatser  
 • har kendskab til Facebook Business Manager og andre online markedsføringsredskaber  
 • kan få tekst, billeder, grafik og video til at spille sammen i en fortælling  
 • er god til at skabe struktur, lægge planer og eksekvere på dem  
 • har kendskab til medielandskabet og pressearbejdet  
 • har guldmedalje i samarbejde, men også evner at arbejde selvstændigt  
 • har et kendskab til foreningsidræt - og gerne håndbold. 

Du får en stor samarbejdsflade ud i foreninger samt til de fagpersoner, der rundt i landet arbejder med børne- og ungdomshåndbold samt indsatser for seniorbredde. Vi lægger derfor også vægt på, at du er et diplomatisk, nysgerrigt og empatisk menneske, der kan skabe relationer i såvel hverdagen som på distance til håndboldsystemet i hele Danmark.  

Det praktiske 
Din fysiske arbejdsplads bliver med et udgangspunkt fra vores kontor i Aarhus, men det må også forventes, at du skal rundt i hele Danmark for at sikre den nødvendige regionale kontakt til øvrige ansatte og derudover for at opsøge og fortælle de lokale historier fra hele Danmark.

Der må forventes en vis grad af fleksibilitet og derudover også et fokus på selvledelse og selvstændigt virke under ansvar. Du vil komme til at referere til vores udviklingschef, men vil også få faglig sparring og dialog med vores øvrige kommunikationsafdeling, der er placeret i Brøndby.  

Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer om ugen eksklusive frokostpauser, men da arbejdet i en vis udstrækning tager udgangspunkt i foreningerne og vores frivillige i håndbolden, vil der være aften og weekendarbejde, ligesom der må forventes sæsonudsving i arbejdsbelastningen.  

Jobbet kræver kørekort og adgang til bil.  

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Udviklingschef Lars Møller på mobil: 21 631 651 eller på mail: lmo@dhf.dk. Det er også muligt at kontakte Kommunikationschef Ann Lykke Davidsen på ald@dhf.dk.

Ansøgning med CV sendes i ét dokument tilDHF-job@dhf.dksenest den 25. august 2023. I emnefeltet skriver du ’Regional kommunikationskonsulent’.   

Vi forventer at holde samtaler den 30. august 2023 i Aarhus, hvorfor du som ansøger bedes reservere tid her. Vi ønsker, at ansøgere kan tiltræde stillingen omkring 1. oktober 2023 eller efter nærmere aftale.   

Vi glæder os til at høre fra dig.  

Dansk Håndbold Forbund ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed.Vi opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge stillingen - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder.