Organisationsnyt
01.08.2023

Dansk Håndbold Forbund søger en Beach Handball-konsulent

Er du passioneret omkring Beach Handball og ønsker at være med til at videreudvikle sporten i Danmark? Trives du i en hverdag med mange forskellige bolde i luften, og har du en interesse for Beach Handball på tværs af aldersgrupper og niveauer? Så er jobbet som vores nye konsulent måske noget for dig.
Af Maria-Teresa Faurhøj

Foto: Casper Horsnæs Larsen

Beach Handball er en af sommerens sjoveste håndboldaktiviteter og lokker hver sommer tusindvis af børn, unge og voksne ud i sandet. Som vores nye, nationale konsulent bliver du en del af den succeshistorie, som sporten har været de seneste år, og en af dine vigtigste opgaver bliver at sikre den ambitiøse videreudvikling af tilbuddet, der er vedtaget i vores nye strategi for Beach Handball.

Du vil få til opgave at sikre en fortsat succesrig drift af forbundets mange aktiviteter i relation til Beach Handball. Herudover vil din opgave være at forfølge en række konkrete mål og handlinger i forhold til den nye strategi. I særlig grad vil det være at bidrage til at sikre vores fire regioner et endnu bedre udgangspunkt i arbejdet med at tilbyde attraktive Beach Handball-tilbud til vores medlemsforeninger overalt i Danmark.


I jobbet får du blandt andet ansvar for:

 • At sikre overblik, drift og videreudvikling af den årlige DM Tour i tæt samarbejde med vores arrangementsudvalg for Beach Handball.
 • At etablere og drive vores nye tiltag ”Forum for Beach Handball”, hvor den primære opgave er at sikre de udviklingsområder, der kræver national opmærksomhed for at give de bedste forudsætninger for at lykkedes regionalt.
 • At sikre, at der spredes inspiration til trænere og ledere rundt i hele landet i forhold til yderligere aktivitet i sandet og generelt et øget kendskab til sporten.
 • En indsats, der har til formål at skabe nye aktivitetsmuligheder rundt i de nye regioner i relation til unge Beach Handball-spillere, der har motivation til at træne og dyrke sommerens variant af håndbold.
 • At arbejde med at beskrive og etablere samarbejder med kommuner eller kommercielle partnere, der kan bidrage til udvikling af sporten med alt fra landskampe på dansk grund til afvikling af en afdeling af EHF´s European Beach Handball Tour i Danmark.  
 • At være bindeled og sparringspartner for de medarbejdere, der i de fire nye regioner arbejder med at udbyde og afvikle sommerens mange stævneaktiviteter, hvor der årligt deltager omkring 2500 hold.
 • At gennemgå og sikre, at vores tilbud omkring Beach Handball lever op til vores værdigrundlag i ”Rigtig, sjov håndbold”.

 

Hvem er du?
Vores kommende konsulent er først og fremmest grebet af den særlige stemning omkring sommerens Beach Handball-aktiviteter og dermed med en vis passion for denne del af håndboldsporten. Derfor er det ikke vigtigt, præcist hvilken faglig baggrund du kommer med. Du kan f.eks. være lærer, pædagog, universitetsuddannet med baggrund i idræt eller pædagogik eller noget helt fjerde. Det er dog vigtigt for os, at du:

 • har interesse for og indsigt i håndboldverdenen
 • har beskæftiget dig med Beach Handball
 • er god til at formulere dig mundtligt og skriftligt
 • evner at arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt
 • er en holdspiller, der motiveres af at lykkedes sammen med andre
 • trives i en hverdag med vidt forskellige opgaver og kan have mange bolde i luften på samme tid.

 

Du får en stor samarbejdsflade ud i vores fire nye regioner, og vi lægger derfor også vægt på, at du er et diplomatisk, nysgerrigt og empatisk menneske, der kan lytte, inspirere og motivere andre omkring dig.

Som Beach Handball-konsulent skal du desuden kunne planlægge og styre et projekt, der skal forberedes og planlægges i løbet af hele året, og så skal der effektueres med mange forskellige typer af aktiviteter i løbet af 2-3 måneder om sommeren, hvor sporten peaker.

Det praktiske
Din fysiske arbejdsplads vil afhænge af, hvor du bor, da vi har forbundskontor placeret i såvel Brøndby som i Aarhus. Du bliver en del af udviklingsafdelingen i Dansk Håndbold Forbund, hvilket vil sige, at du får kollegaer rundt i de fire regioner, men også i dagligdagen uanset om du tilknyttes kontoret i Brøndby eller i Aarhus.

Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer om ugen, hvor der er i løbet af året primært, er arbejdstid i kontorets åbningstider. Det må derudover forventes, at der vil være sæsonudsving i arbejdsbelastningen, så der især i maj og juni måned må forventes en del weekend- og aftenarbejde.

Vær opmærksom på, at stillingen er tidsbegrænset til og med den 31. august 2026.

Ansøgning med CV sendes i ét dokument til dhf-job@dhf.dk senest den 24. august 2023. I emnefeltet skriver du ”Beach Handball-konsulent”.

Vi forventer at holde samtaler mandag d. 28. august i Brøndby og tirsdag den 29. august i Aarhus, hvorfor du som ansøger bedes reservere tid disse dage. Vi ønsker, at ansøgere kan tiltræde stillingen pr. 1. oktober 2023 eller efter nærmere aftale. 

Har du spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte udviklingschef Lars Møller på mobil +45 21 631 651 eller lmo@danskhaandbold.dk.