Landshold
20.06.2023

Billetsalget til EM-kvalifikationskampen mod Kosovo er startet

Den 12. oktober møder det danske kvindelandshold Kosovo i den første kvalifikationskamp frem mod EM 2024 i Østrig, Ungarn og Schweiz, og du kan nu sikre dig en billet til opgøret.
Af Maria-Teresa Faurhøj

Forum Horsens bliver klædt i rødt og hvidt, når kvindelandsholdet spiller EM-kval til oktober. Foto: Casper Horsnæs Larsen

De danske EM-bronze og VM-sølvvindere gæster Forum Horsens, når de jagter de første point i kvalifikationsspillet frem mod EM 2024. Modstanderen i første kamp er Kosovo, som landsholdet møder i Forum Horsens torsdag den 12. oktober kl. 21.00.

Vil du være med til at skabe en fantastisk kulisse og heppe de danske håndboldkvinder frem til sejr, så er det nu at du skal sikre dig en billet. Billetsalget er nemlig netop nu blevet skudt i gang.

Køb billet til landskampen i Horsens her.

Da der tilbage i april blev sat billetter i salg til kvindelandsholdets sidste VM-testkampe i november, blev de revet væk på få dage. Så forventningen til en flot kulisse i Horsens er naturligvis store. Og selvom Kosovo ikke er kendt som en stor håndboldnation, har landstræner Jesper Jensen ikke tænkt sig at tage let på opgaven:

- VM på hjemmebane nærmer sig med hastige skridt, og alle timer og dage vi har sammen med landsholdet, bliver brugt på at forberede os, så vi kan stå så skarpt som overhovedet muligt til december. Derfor er de her EM-kvalifikationskampe vigtige i forhold til at skærpe de værktøjer, vi allerede har, og måske prøve noget nyt af, siger landstræneren og tilføjer:

- Kosovo er en ret ukendt størrelse for os. De fik deres første sejr nogensinde som håndboldnationen ved EM-kvalifikationen sidste år, men håndboldhold fra Balkan skal man aldrig tage let på, så det gør vi naturligvis heller ikke, når vi møder dem til oktober.

Sidst Håndboldkvinderne gæstede Forum Horsens var i juni sidste år til en landskamp mod Slovenien. Tidligere har Horsens været værter for flere EM-kvalifikationskampe og almindelige landskampe, blandt andet i 2020, hvor kvindelandsholdet slog Rumænien i EM-kvalifikationen.

Køb din billet nu
Hvis du vil sikre dig en plads på tribunerne til den kommende kamp, kan du allerede nu klikke dig ind hos Ticketmaster og købe dine billetter. Billetterne er netop sat i salg i dag kl. 10.00.

Køb billet til landskampen i Horsens her.

Kampen vises også direkte på TV2.

Kontakt
Ved problemer med køb af billetter eller spørgsmål til billetsalg, kontakt Ticketmaster på tlf. 38 48 16 30.

For øvrige henvendelser, kontakt Maria-Teresa Faurhøj, presseansvarlig for kvindelandsholdet, Dansk Håndbold Forbund, tlf. 23 27 12 94 / mtf@dhf.dk