Håndboldkaravanefører

DanskHåndbold Nord søger nye håndboldkaravaneførere

Har du lyst til at skabe bevægelse og glæde gennem håndbolden for 0-4. klasses elever rundt omkring på skoler i regionen? Så er det NU, du har muligheden!

DanskHåndbold Nord søger karavaneførere/undervisere i perioden fra uge 35 til og med uge 37 (i hverdagene). Med mulighed for at fortsætte frem til uge 40.

Vi søger en profil, som gerne vil vise børn, hvad håndbold er og kan. Du skal synes, at det er sjovt at lege med en håndbold, og du vil gerne være med til at skabe gode oplevelser for børn.

Din baggrund og alder er underordnet. Bare du har lysten til at udbrede håndbolden til skolebørnene.

Du skal kunne:

  • Lide at stå foran en stor flok børn og voksne
  • Organisere og igangsætte håndboldrelevante aktiviteter
  • Være smilende og glad for håndbold og få folk til at føle sig godt tilpas.
  • Fremvise et gyldigt kørekort
  • Have adgang til egen bil

Du får hjælp af én af vores konsulenter til selve planlægningen af dagene og aktiviteterne. Bare du har lysten, evnerne og overblikket.

Hvis ovenstående lyder spændende og som noget, du godt kunne se dig selv i, så send gerne en ansøgning til foreningskonsulent Henrik Elkjær på hek@danskhaandbold.dk og fortæl lidt om dig selv.

Læs mere om Håndboldkaravanen her

Du aflønnes for jobbet, og der er mulighed for at få andre undervisningsopgaver efterfølgende, hvis du er interesseret i dette. Arbejdstiden ligger cirka mellem 8-14 i hverdagene alt efter aftalen med den enkelt skole.

Ansøgningsfrist er den 27. juni 2024.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Henrik Elkjær på 4242 4423 eller hek@danskhaandbold.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig