Landshold
17.07.2024

Trine Østergaard suppleres af Line Mai Hougaard

Ikast-fløjen Line Mai Hougaard er med til torsdagens møde mod Norge som back up for Trine Østergaard, der har en lille irritation i lysken.
Af Jens Jacob Juulsager

Foto: Dejan Obretkovic

Landstræner Jesper Jensen går med livrem og seler, når han indkalder højrefløjen Line Mai Hougaard fra Ikast til Håndboldkvindernes sidste OL-testkamp torsdag mod Norge.

For Trine Østergaard er klar til OL, men små problemer med lysken betyder, at Jesper Jensen gerne vil kunne spare hende under opgøret i Royal Stage i Hillerød.

- Det er overhovedet ikke noget, vi er nervøse for. Men vi vil gerne have mulighed for at kunne tage den rigtige beslutning for Trine i morgen, så hendes lyske bliver helt klar til OL. Derfor har vi Line med som back up, siger landstræneren.

Når Andrea Aagot Hansen, der tidligere har været en del af OL-forberedelserne, ikke skal supplere på højre fløj, skyldes det, at hun ligeledes har lidt småproblemer med lysken og derfor får lov at koncentrere sig om at blive klar til sæsonstarten med Odense.

Først torsdag formiddag træffer landstrænerteamet en endelig beslutning om, hvorvidt Trine Østergaard bliver en del af truppen til kampen mod Norge, der kan ses på TV 2 med optakt fra klokken 18.25.