Landshold
04.06.2024

Sidste billetter frigives til VM 2025 på hjemmebane

På torsdag kommer de sidste billetter i salg til Håndboldherrernes VM-forsvar i Jyske Bank Boxen. Men du kan få en forlomme her.
Af Jens Jacob Juulsager

Foto: Lars Møller

Interessen har været stor for at følge Håndboldherrernes VM-kampe på hjemmebane i Jyske Bank Boxen i Herning til januar.

Efter de sidste detaljer er faldet på plads omkring placering af tv-studier og kamerapositioner i arenaen, kan vi nu sætte de sidste 1.300-1.400 billetter til salg til hver af Danmarks tre indledende gruppekampe mod Algeriet, Tunesien og Italien samt de tre kampe i mellemrunden med potentiel dansk deltagelse. De efterfølgende knald-eller-fald-kampe ved mesterskabet spilles i Norge og Kroatien.

Der frigives billetter i alle kategorier til de seks kampe, og pladserne kommer i åbent salg torsdag den 6. juni klokken 10.00 her.

Samtidig åbner vi for første gang for salget til gruppe A, der ligeledes spilles i Herning. Sidste uges lodtrækning sikrede en spændende pulje med Tyskland, Polen, Tjekkiet og Schweiz.

Få en forlomme

Hvis du vil have en forlomme til billetterne, kan du få det som medlem af Landsholdsklubben.

Guld- sølv- og bronze-medlemmer har adgang til forsalget fra den 5. juni klokken 10.00, mens et gratis BASIS-medlemskab giver adgang samme aften fra klokken 18.00.

Oplev alle fordelene og tilmeld dig Landsholdsklubben her.

Danmarks indledende kampprogram for VM 2025

Tirsdag den 14. januar: Danmark – Algeriet

Torsdag den 16. januar: Danmark – Tunesien

Lørdag den 18. januar: Danmark – Italien

Spilledatoer for kampene i mellemrunden i Jyske Bank Boxen

Tirsdag den 21. januar

Torsdag den 23. januar

Lørdag den 25. januar