Landshold
02.08.2024

Michala Møller afløser Louise Burgaard ved OL

Problemer med Louise Burgaards akillessene får landstræner Jesper Jensen til at skifte Michala Møller ind i stedet til kampen mod Sydkorea.
Af Jens Jacob Juulsager

Foto: Casper Horsnæs Larsen og Dejan Obretkovic

Aftenen før Håndboldkvindernes femte og sidste opgør i gruppespillet ved OL er Team Esbjergs Michala Møller skiftet ind i den danske trup som erstatning for Louise Burgaard.

Burgaard blev sparet i store dele af sejren over Tyskland torsdag, men højrebacken døjer fortsat med sin akillessene, som derfor nu får hvile.

- Hun har kæmpet med akillesseneproblemer i lang tid, og det er desværre bare gået den forkerte vej. Vurderingen fra vores fysiske stab er, at det ikke længere er forsvarligt at blive ved med at sende Burgaard i kamp.

- Derfor tager vi nu konsekvensen og får Michala ind for at hjælpe holdet, og så krydser vi selvfølgelig fingre for, og vil arbejde hårdt på, at få Burgaard klar til senere i turneringen, siger landstræner Jesper Jensen.

Samtidig med indskiftningen af Michala Møller er fløjspiller Andrea Aagot Hansen rejst til Paris som ekstra gardering. Hun og målvogter Anna Kristensen er de to øvrige reserver.