Landshold
20.11.2023

Maria Lykkegaard indkaldt til landsholdssamling

Jesper Jensen har indkaldt stregspiller Maria Lykkegaard til landsholdets samling i denne uge. Ikast-spilleren skal supplere de øvrige tre stregspillere.

Lykkegaard støder til og træner med landsholdet til og med onsdag. Foto: Casper Horsnæs Larsen

Når kvindelandsholdet senere i dag møder ind til en uges landsholdssamling med fokus på de sidste VM-forberedelser, støder Ikast Håndbolds Maria Lykkegaard til 18-mandstruppen.

Stregspilleren er blevet indkaldt for at kunne supplere de øvrige tre stregspillere i træningerne, og Lykkegaard er i første omgang indkaldt til og med onsdag.

- Vi har indkaldt Maria til de første tre dage for at kunne supplere og aflaste lidt på de andre stregspillere. Den her uge handler om, at vi skal komme til at stå så skarpt som overhovedet muligt, når vi rammer VM, og derfor har vi vurderet, at det kunne være fint med muligheden for at aflaste lidt på nogle af de spillere, som kommer fra et hårdt klub-program, siger landstræner Jesper Jensen.

Inden kvindelandsholdet tager hul på VM, venter to landskampe mod Brasilien. Den 25. november i Hillerød og 26. november i Næstved. Begge kampe er stort set udsolgt - i Næstved er det dog stadig muligt at købe ståpladser.

Den 1. december møder kvindelandsholdet så Serbien i den første VM-kamp i Jyske Bank Boxen. Åbningskampen nærmer sig udsolgt, så skynd dig ind og sikre dig en billet, hvis du vil opleve VM på hjemmebane.

Se hele Danmarks VM-program og køb billetter her.