Foreningsinfo
03.02.2024

Kender du Håndboldens Hverdagshelt?

DanskHåndbold og AutoPartner sætter igen i år fokus på frivillige ildsjæle i Håndbolddanmark og hylder dem med prisen som Håndboldens Hverdagshelt.
Af Nick Kolbech Hansen

Foto: Casper Horsnæs Larsen

Frivillige er grundstenen i både Håndbolddanmark og hele Foreningsdanmark, men frivilligheden er også under forandring. Derfor er det vigtigt for DanskHåndbold og Autopartner at hylde alle slags frivillige.

- Vi får mere og mere travlt og flere ting at forholde os til. Derfor er det vigtigt at hylde alle de frivillige, som stadig yder en kæmpe indsats for håndbolden. Hos DanskHåndbold synes vi, det er vigtigt at hylde diversitet. At bidrage med en time om ugen i din lokale håndboldklub som frivillig, er lige så fantastisk, som hvis du løfter mange opgaver, siger Morten Stig Christensen, formand i DanskHåndbold.

De frivillige er dem, der gør håndboldhallen til et frirum for børn, unge og voksne - hvor venskaber, grin og håndbold er i centrum. Uden de frivillige vil den gode håndboldoplevelse, som så mange oplever, ikke være mulig.

Uanset hvor mange timer man som frivillig bruger på at bidrage til fællesskabet, så har det stor betydning for dem, der møder op i hallen for at spille håndbold. De frivilliges dedikation og kærlighed til håndbolden vil værkstedskæden AutoPartner og DanskHåndbold gerne anerkende og hylde.

Frivilligt engagement er ”grundpille i det danske samfund”
DanskHåndbold og AutoPartner kårer Håndboldens Hverdagshelt for femte gang, hvilket glæder Lone Møller Borup, der er marketingchef hos Autopartner:

- Vi mener, det er vigtigt at hylde og støtte Foreningsdanmark, hvor frivilligt engagement stadig udgør en grundpille i det danske samfund. Det er de frivillige ildsjæle, som gør det muligt, at ung som gammel kan mødes i den lokale hal med træning og fællesskab som omdrejningspunkt. De mange frivillige ildsjæle yder en enorm og uundværlig indsats i de lokale klubber, og som en lokal, forankret værkstedskæde vil vi gerne støtte op omkring det lokale sam- og nærvær.

Indstil din hverdagshelt
Du kan nu indstille din hverdagshelt på indstillingssiden her. Der er åbent for indstillinger frem til den 3. marts 2024.

Når indstillingsperioden udløber, vil en jury udvælge fem nominerede blandt de indstillede, der kan vinde prisen som Håndboldens Hverdagshelt 2023 og en check på 10.000 kroner.

Har du spørgsmål? Så er du mere end velkommen til at kontakte Janne Kolling på jkn@danskhaandbold.dk.