Landshold
19.04.2024

Herretrup udtaget til beach handball-landskampe i Aarhus

For første gang siden EM 2013, skal Danmark være værter for officielle landskampe i strandhåndbold. Kampene kan ses til Beach Handball Festival på Aarhus Ø den 10.-12. maj.
Af Camilla Bøilerehauge

Simon Møss i et vip til EM 2023. Foto: EHF/kolektiff

Når DanskHåndbold i maj inviterer til Beach Handball Festival i smilets by, bliver det blandt andet med en masse herrelandskampe på programmet.

Danmark får nemlig flot besøg, når Europamestrene fra Ungarn og EM-kvartfinalisterne fra Norge skal spille mod Danmarks herrelandshold i beach handball, der senest har vundet bronze ved EM og European Games i 2023.

Gratis håndboldfestival fyldt med aktiviteter
De officielle landskampe bliver spillet lørdag den 11. maj ved Pakhus77 på Aarhus Ø, hvor der er lagt op til håndboldfest med lækker musik, sjove pauseaktiviteter, en All Star-kvindekamp, tribuner med plads til 600+ tilskuere samt mad og drikke hos Pakhus77.

- Vi glæder os til at vise beach handball fra øverste internationale hylde frem og håber på masser af opbakning i en stor håndboldby som Aarhus. Landskampene bliver de sidste reelle testkampe inden sommerens VM, så de er rigtig vigtige for os i forberedelserne frem mod mesterskabet, siger landstræner Gorm Andersen og fortsætter:

- Ligesom til sidste samling holder vi truppen relativ smal denne gang for at give en masse kampe i benene til de spillere, der er i spil til VM-holdet.

Her er truppen og kampprogrammet
Alexander Gregers Kvist , HEI
Andreas Søndergaard Høgh, HEI
Christian Nielsen, HEI
Dines Peter Fink Kjeldgaard, HC Odense
Frederik Bech Jensen, HEI
Jeppe Villumsen, FIF
Joachim Trend Hansen, HEI
Laurids Nygaard Ulrichsen, DHG Odense
Martin Nørlund Christensen, HEI
Martin Vilstrup Andersen, Stoholm
Mathias Thomsen, Slagelse
Mikkel Stærk Just, HEI
Rasmus Stærk Just, HEI
Simon Møss, AGF

Lørdag den 11. maj:
15.30-16.30: Danmark-Norge

17.00-18.00: Norge-Ungarn

19.00-20.00: Danmark-Ungarn


Hele Kristi Himmelfartsweekenden vil der være mulighed for at se landsholdene træne og spille uofficielle træningskampe på Aarhus Ø, mens børn og voksne også selv kan prøve aktiviteter på og uden for sandbanen.

Tilmeld dig Facebookbegivenheden her og følg med, når DanskHåndbold løbende offentliggør programmet for hele Beach Handball Festivalen.