Landshold
24.05.2024

Billetterne til dobbeltkamp revet væk i forsalg

Der bliver fyldt til bristepunktet, når Håndboldkvinderne og Håndboldherrerne spiller landskampe samme aften i Hillerød den 18. juli.
Af Jens Jacob Juulsager

Fotos: Dejan Obretkovic

Fredag skulle løssalget være gået i gang til dobbeltlandskampen i Royal Stage i Hillerød den 18. juli. Her møder kvindelandsholdet først Norge, hvorefter herrelandsholdet spiller mod Argentina i den sidste optakt til OL. Men samtlige billetter er udsolgt allerede i forsalgsperioden.

Det er medlemmerne af DanskHåndbolds nye tiltag Landsholdsklubben, der har været flittige til at benytte deres forkøbsret til at opleve begge landshold på en unik aften og sende dem godt afsted til Paris.

Det er dog stadigvæk muligt at købe billetter til landskampen tirsdag den 16. juli også i Royal Stage i Hillerød, hvor Håndboldherrerne spiller deres første forberedelseskamp til OL mod Argentina.

DanskHåndbolds adm. direktør, Henrik M. Jacobsen, er begejstret for det historisk flotte billetsalg, hvor en landskamp for første gang er udsolgt allerede i forsalg.

- Vi glæder os helt vanvittigt over den fantastiske opbakning, vi har fået til vores nye fantilbud. Landsholdsklubben er blevet modtaget rigtig godt, og vi er spændte på at afsløre endnu flere spændende tiltag i fremtiden, der vil løfte fanoplevelsen til nye højder, siger han.

Info om medlemskab og billetsalg

Du kan selv sikre dig et medlemskab af Landsholdsklubben og få forkøbsret til kommende landskampe her.

De resterende billetter til Håndboldherrernes kamp mod Argentina tirsdag den 16. juli klokken 21.00 i Royal Stage i Hillerød kan købes her.