Ansøg om Håndboldkaravane på Fyn

Nye muligheder for rekruttering

I opstarten af sæsonen 2023/2024 har vi et fornyet karavanekoncept til de fynske foreninger. Konceptet er målrettet børn i 1. - 3. klasse. I år vil vi sammen have et øget fokus på rekruttering af medlemmer og hvordan vi fastholder nye medlemmer. Din forening kan nu blive en del af et godt koncept, som giver gode oplevelser til både børn, skole og forening i dit nærområde.

 

Karavanen

Det er et endagsevent, hvor skolerne kommer på besøg i hallen og eleverne får en god oplevelse med håndbolden. Der er gode muligheder for at rekruttere nye spillere til din forening.

 

Skoleforløb

3*2 timer eller 4*1,5 times undervisning hvor vi sammen besøger skolen og laver håndbold i idrætsundervisningen. Her vil vi hjælpe lærerne til at håndbolden kommer tilbage på skoleskemaet. Vi overtager undervisningen af eleverne for en stund og sammen med lærerne vil vi bygge et godt forløb op.

 

Skoleturnering

Vi laver en turnering som afslutning på hele forløbet. Turneringen bliver med et håndboldspil, hvor alle kan være med og afprøve det, som de har lært i skoleforløbet.

Har du spørgsmål til overstående eller er i tvivl om hvilket koncept der passer bedst til jeres forening, kan konsulenten træffes på: Krh@dhf.dk eller tlf. 22475798.

Læs inden karavane besøget

Målgruppe
Eksempel på besøg
Forventninger til foreningen - "nye medlemmer - ja tak"
Aktivitet: Karavanebesøg
Aktivitet: Skoleforløb
Aktivitet: Skoleturnering

Ansøg om Håndboldkaravane Fyn

navn

navn

Ved mere end en skole, udfyld da skole 2 og 3. Hvis flere skoler, skriv da dette i kommentarfeltet nederst.

navn / telefon / mail

I hvilken hal skal karavanen foregå?

Klassetrin

Afkryds hvilke(t) klassetrin der kommer på besøg.

Der må gerne angives, hvor mange elever der forventes på de respektive årgange.

Karavane PLUS

Hvilken indsats kunne jeres forening arbejde med i forbindelse med fastholdelse af spillere efter karavanebesøget. (I skal vælge mindst én)

Kontaktoplysninger

Foreningskonsulent

Katrine Refshauge Hansen