Vinterseminar 2023

16. december kl. 13-18:00 i Vildbjerg

I forbindelse med VM i kvindehåndbold har DanskHåndbold Uddannelse fornøjelsen at invitere til et VinterSeminar med fokus på ungdomstræning og talentudvikling.

To dygtige skandinaviske trænere vil levere indsigt og inspiration.

Mats Mejdevi

Siden 90’erne har Mats Mejdevi sat sit præg på den fysisk træning i dansk håndbold og idræt generelt. Mange har gennem årene stiftet bekendtskab med Mats’ øvelser på rullemåtterne og blandt de sportsfolk, han har arbejdet med kan nævnes Caroline Wozniacki, Viktor Axelsen, ishockeylandsholdet, det svenske fodboldlandshold og mange andre.

På seminaret vil Mats fortælle om, hvordan man ’bygger en atlet’ og vise praktiske eksempler på sjov og varieret fysisk træning rettet mod unge håndboldspillere.

 

Daniel Birkelund

I løbet af de senere år har norske Daniel Birkelund skabt sig en international trænerkarriere, hvor han p.t. er træner for kvinderne i Skövde HF i Sverige. Han er samtidigt EHF-lektor og en meget benyttet underviser på trænerseminarer rundt om i Europa.

Daniel har bidraget til udviklingen af en lang række trænings- og uddannelsesmaterialer for det norske håndboldforbund – senest ’Valgskolen’, som sætter fokus på, hvordan spilleren træffer de bedste beslutninger i forskellige spilsituationer. Daniel vil i teori og praktik præsentere elementer herfra på seminaret.

Sted:

Vildbjerg Sports- og Kulturcenter

Sports Allé 6

7480 Vildbjerg

 

Kursusgebyr:

Kr. 695,- inkl. sandwich ved ankomst samt kaffe/kage.

 

Målgruppe:

Talenttrænere – ungdomstrænere – divisionstrænere