Information og tilmelding til overnatningsstævne for U8

Tilmeldingen er nu åben, HUSK det er "Først til mølle".

DanskHåndbold Syd indbyder hermed til overnatningsstævne for U-8 Totalhåndbold spillere.

Igen i år afholdes det i Hjordkærhallen og Smidstruphallen i samarbejde med Hjordkær UIF og Smidstrup-Skærup IF

Formålet med stævnet er at give spillerne en sjov og uforglemmelig oplevelse, på håndboldbanen såvel som udenfor. Desuden ønsker vi at udvikle børnenes forståelse for sammenhold og motivere dem til at fortsætte indenfor håndboldsporten.

Tidspunkt: Fredag d. 15 marts før aftensmad til lørdag d. 16. - sluttidspunkt er afhængigt af antallet af kampe, men det forventes at vi er færdige senest kl. 15

Tilmelding: Foregår som en samlet tilmelding som hold. Hvert hold skal have egne ledere med. Tilmelding sker via formularen nederst her på siden, senest d. 21 februar 2024. Vi forventer naturligvis, at I er opmærksomme på jeres ”egne” spillere, men også, at alle er indstillet på, at bidrage til, at det skal blive en god oplevelse for alle.

Pris: 275 kr. pr. spiller/leder. I prisen er inkluderet en T-shirt, et diplom, overnatning og mad.

Overnatning: Foregår i klasseværelser eller i hallen. Hver spiller skal selvmedbringe overnatningsting.

 

Aktiviteter: Der vil være nogle aktiviteter fredag og kampe om lørdagen. Der er fælles afslutning kl. 14.00. Det forventes, at lederne på de respektive hold selv er vejleder/dommer ved afvikling af alle kampene lørdag!!

 

Vi glæder os rigtig meget til at se jer.

Yderligere praktiske oplysninger, bliver sendt direkte til deltagende foreninger i uge 10.

Hvis I har spørgsmål, er I velkommen til at kontakte foreningskonsulent Katrine Refshauge Hansen på 22475798 eller krh@danskhaandbold.dk eller Michael Dahl-Lassen på 7027 4747 eller mdl@danskhaandbold.dk

Tilmelding til overnatningsstævne for U8

Under oversigten til holdtilmelding, må I meget gerne lade felterne være tomme, i de rækker I IKKE ønsker hold i. Husk at skrive antal hold I skal have med i de enkelte rækker.

Tilmelding til overnatningsstævne

Hvilken hal vil du tilmelde til?

Hvilken forening er du fra?

Vi sender en kvittering hertil